Word lid

Enthousiast geworden na het lezen van deze website?

Je bent van harte welkom!

Wat verwachten we van onze leden?

Allereerst natuurlijk dat je kunt zingen! Daarnaast dat je zoveel mogelijk aanwezig bent op de repetities en dat je je inzet om de nummers uit het hoofd te leren. Het is ook belangrijk dat je meedoet aan de optredens door het jaar heen en dat je enthousiast meehelpt en organiseert binnen de vereniging. Dit alles bevordert de zangkwaliteit en het zangplezier. Voor zowel onze leden als voor het publiek!

Wij vinden het belangrijk om de zangkwaliteit op niveau te houden. Uiteraard hoef je geen professioneel zanger of zangeres te zijn, wel moet je toonvast zijn en een muzikaal gehoor hebben en minimaal 18 jaar zijn.

Stemtest:

Nieuwe leden wordt gevraagd een stemtest te doen, deze wordt afgenomen door de dirigent. De test bestaat uit het zingen van een aantal toonladders, om vast te stellen bij welke stemgroep je hoort (sopraan/mezzo/tenor/bas of alt) Daarnaast wordt gevraagd om een bepaalde tekst na te zingen.  Daarbij wordt gelet op intonatie, tekstbeleving en uitstraling. Via de e-mail of mondeling wordt er een datum gepland voor deze stemtest.

Toelating

Na de stemtest hoor je meteen bij welke stemgroep je hoort, vervolgens wordt op basis van behoefte binnen de stemgroepen bepaald of je lid kunt worden. Als je gehoord hebt dat je lid kunt worden, mag je nog 2 repetities meedoen voordat je lidmaatschap definitief wordt.

Contributie:

De contributie voor het lidmaatschap van het Eelder Bloemenkoor bedraagt  € 165,00 per jaar, waarvoor je een automatische incasso tekent. De contributie wordt in 3 termijnen geïncasseerd.

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden en heb je altijd al willen zingen, vul dan het aanmeldingsformulier in, en verstuur deze. Je ontvangt dan een uitnodiging om een repetitie bij te wonen.

Heb je nog vragen?

Mail naar secretariaat@eelderbloemenkoor.nl