Dag 268 van het opstellingsformatie overleg. Ladies and gentleman: We’ve got him.
Alle gekheid op een stokje, een nieuwe opstelling gaat ons ook niet in de koude kleren zitten.
Er spelen vele factoren mee in het maken van een opstelling: zangkunsten, uitstraling, stemvastheid en natuurlijk ook emotie. Al deze facetten nemen we mee in het maken van een opstelling.
Een opstelling die we wel nodig hebben, wij zijn met elkaar een groep en iedereen in de groep moet een plekje krijgen en daar niet voor hoeven ‘vechten’.

In de loop van de tijd stoppen leden en komen er nieuwe bij, waardoor de samenstelling en het aantal mensen wijzigt. Dan moet er een nieuwe opstelling komen. Hierbij proberen we natuurlijk rekening te houden met de eerdergenoemde factoren, helaas kan het voorkomen dat je niet meer naast de persoon staat waar je al zolang naast hebt gestaan. Dat is even wennen, maar geef je nieuwe plekje een kans. Misschien ga je er zelfs beter door zingen.

A.s. dinsdag staan de stoelen in de nieuwe opstelling, zouden jullie dan op je nieuwe plek willen gaan zitten. Mochten er mensen niet zijn wacht dan nog even met verschuiven.

Zoals eerder gezegd geef je nieuwe plek een kans en dan kunnen we met volle vaart richting de Nieuwe Kolk en alles wat natuurlijk al eerder voor de deur staat.