A Night At the Movies

28/03/2020 @ 20:00 - 22:30

‘A Night at the Movies’ met het Eelder Bloemenkoor

Soms hoor je de eerste noten van filmmuziek en je ziet direct de beelden voor je. Songs uit films kunnen op zichzelf ook prachtig zijn. Daarom presenteert het Eelder Bloemenkoor ‘A Night at the Movies’.

Het Eelder Bloemenkoor komt voor derde keer naar DNK en staat garant voor een spetterende theatervoorstelling met wisselende bezetting, decor en lichtshow. Laat je meenemen door prachtige songs uit bekende en onbekende films. Een show vol herkenning, ontroering en entertainment. Kom een halve eeuw aan filmmuziek beleven met songs uit Titanic, James Bond, Disney en vele anderen.

Met 80 leden weet dit dynamische koor grote bombastische songs evenals kleine en gevoelige nummers in meerstemmigheid te brengen. Dit alles onder leiding van Mark Pepping die inmiddels 10 jaar dit koor dirigeert en de arrangementen voor zijn rekening neemt.

Kom luisteren en laat je verrassen door het Eelder Bloemenkoor.

Datum:
28/03/2020