A Night At the Movies (Verplaatst)

september 26 @ 20:00 - 22:30

‘A Night at the Movies’ met het Eelder Bloemenkoor

Soms hoor je de eerste noten van filmmuziek en je ziet direct de beelden voor je. Songs uit films kunnen op zichzelf ook prachtig zijn. Daarom presenteert het Eelder Bloemenkoor ‘A Night at the Movies’.

Het Eelder Bloemenkoor komt voor derde keer naar DNK en staat garant voor een spetterende theatervoorstelling met wisselende bezetting, decor en lichtshow. Laat je meenemen door prachtige songs uit bekende en onbekende films. Een show vol herkenning, ontroering en entertainment. Kom een halve eeuw aan filmmuziek beleven met songs uit Titanic, James Bond, Disney en vele anderen.

Met 80 leden weet dit dynamische koor grote bombastische songs evenals kleine en gevoelige nummers in meerstemmigheid te brengen. Dit alles onder leiding van Mark Pepping die inmiddels 10 jaar dit koor dirigeert en de arrangementen voor zijn rekening neemt.

Kom luisteren en laat je verrassen door het Eelder Bloemenkoor.

PERSBERICHT CORONAVIRUS

Verplaatsing ‘A Night at the movies’

Filmmuziek door het Eelder Bloemenkoor.

Op 28 en 29 maart a.s. staan onze concerten ‘A Night at the Movies’ gepland in de Nieuwe Kolk.

U heeft ongetwijfeld gehoord over de ontwikkelingen wat betreft het coronavirus. De nieuwe richtlijnen van het RIVM hebben ook effect op onze activiteiten. Onze geplande concerten op 28 en 29 maart worden verplaatst. Wij hebben als koor al onze ziel en zaligheid in de voorbereidingen gestoken, hierdoor is annuleren voor ons geen optie.

In samenspraak met de Nieuwe Kolk hebben wij een andere datum geprikt.

‘A Night at the Movies’ door het Eelder Bloemenkoor zal plaats vinden op 26 en 27 september.

Reeds aangekochte toegangsbewijzen voor het concert en de bus blijven geldig.

Houdt onze website en/of social media in de gaten voor meer informatie over ons concert en andere activiteiten.

Datum:
september 26