Mark Pepping

Is onze deskundige en enthousiaste dirigent/arrangeur. Zowel de koor,- als muziekarrangementen worden door Mark gemaakt. Ook draagt hij vocaal en instrumentaal op de bühne zijn steentje bij.

Mark werd geboren in 1992, begon als 7-jarig jochie met z’n eerste piano- en keyboardlessen en bekwaamde zich al snel op andere instrumenten (toetsen/bas/gitaar/zang). Naast zijn autodidactische vaardigheden heeft hij een versnelde muziekstudie aan de School v.d. Kunsten in Groningen doorlopen. Beroepsmatig is hij actief als songwriter/producer/arrangeur en musicus in zijn eigen opnamestudio in Eelde.

Componeerde en/of produceerde liedjes voor verschillende artiesten waaronder Tony Neef,  Imca Marina, Wesley Klein, Antje Monteiro, Kevin Smit, Randy Voet, Quintus, René Becker, Wia Buze e.a. Daarnaast produceert hij muziek voor de dressuursport, radiocommercials en reclames.

Naast het Eelder Bloemenkoor is Mark dirigent van de Paiser Hopsingers uit Peize en mannenkoor Oosterstörm uit Groningen. Ook schrijft hij koorarrangementen in opdracht voor diverse koren in heel Nederland.

meer informatie
www.markpepping.nl

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.