Eelder Bloemenkoor.

Het Eelder Bloemenkoor is in 2007 van start gegaan, en bestaat uit een enthousiaste groep mannen en vrouwen. Er wordt iedere dinsdagavond met veel plezier gerepeteerd onder artistieke leiding van dirigent Mark Pepping.

10 jarig jubileum!

Het 10-jarig jubileum is onlangs groots gevierd met twee muzikale theatervoorstellingen op 18 en 19 maart j.l.in theater “de Nieuwe Kolk” in Assen, met als speciale gaste Karin Bloemen, zangeres en cabaretière. Samen hebben ze er een s(w)ingend boeket van gemaakt.

Onze optredens

Open repetitie 11 september

Ben jij diegene die blij wordt van zingen in de auto of een vrolijk wijsje meezingt tijdens het werk? Wil je daarin groeien samen met anderen in een koor en met plezier muzikaal bezig zijn? Ben je tussen de 18 en 60 jaar, dan ben je van harte welkom op onze open...

Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.