www.eelderbloemenkoor.nl
Het Eelder Bloemenkoor bestaat 10 jaar!

Dat gaat gevierd worden met een muzikale theatervoorstelling op zowel zaterdag 18 als zondag 19 maart 2017 in De Nieuwe Kolk te Assen. Het koor staat onder leiding van Mark Pepping met als speciale gaste Karin Bloemen, zangeres en cabaretière. Samen gaan ze er een s(w)ingend boeket van maken.

Geef je over aan het rode pluche en laat je meeslepen door het vijf stemmige koor dat je op verrassende wijze pop, kleinkunst en musical repertoire ten gehore brengt.

Kaarten hiervoor kunnen worden besteld via de website van "De Nieuwe Kolk

Ook worden busarrangementen aangeboden door Lanting Reizen voor 25 euro p.p. (vervoer en entreekaart), met vertrek vanuit Klazienaveen, Hoogeveen en Emmen. Meer informatie op de website van Lanting Reizen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Fotogalerij
Lijst met albums
2017-03 Keep on S(w)inging

Fotografie Erik Brand en Johan Wolfard.

2015-12 Kerstconcerten

Foto's van het kerstconcert in de Dorpskerk in Vries

2015-05 Martiniplaza Groningen

fotografie Erik Brand