www.eelderbloemenkoor.nl
Dirigent

Mark Pepping werd geboren in 1992 in Roden en groeide op in Dronten. Als jochie van 7 jaar begon hij met een AMV-cursus, algemene muziek vorming. Na een traject van één cursusjaar kreeg hij zijn eerste piano- en keybordlessen. Door zijn brede interesse in verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten bekwaamde hij zichzelf naast toetsen in gitaar, basgitaar, drums (programmering) zang en accordeon.

Tussen 2005 en 2008 speelde Mark regelmatig als accordeonist mee in het combo van het bekende Eelder Shantykoor. Ook bij de Paier Hopsingers was hij regelmatig te zien als gastmuzikant. In 2008 richtte hij met een aantal vrienden "Showorkest de Estrella's" op, waarmee (oud) Nederlandstalig repertoire met een knipoog werd gebracht. In 2011 heeft de band besloten te stoppen.

Mark werd in 2008 toegelaten tot de opleiding "Muziek en Sounddesign" aan de "School voor de Kunsten" in Groningen. Hij heeft deze opleiding in 1,5 jaar met goed gevolg afgesloten. In deze periode heeft hij een tijdlang stage gelopen bij Jur Eckhardt.

In het dagelijks leven houdt Mark zich bezig met arrangeren, componeren, schrijven van teksten, produceren en opnemen van muziek en geluid in zijn eigen studio in Eelde. Hij werkt samen met diverse  artiesten, muzikanten en tekstschrijvers waaronder de bekende musicalster en tekstschrijver Tony Neef met wie hij liedjes en allerlei stijlen componeert en arrangeert voor diverse artiesten. Naast deze activiteiten is Mark dirigent van het Eelder Bloemenkoor, de Paiser Hopsingers en Shantykoor Oosterstörm uit Groningen.

Fotogalerij
Lijst met albums
2017-03 Keep on S(w)inging

Fotografie Erik Brand en Johan Wolfard.

2015-12 Kerstconcerten

Foto's van het kerstconcert in de Dorpskerk in Vries

2015-05 Martiniplaza Groningen

fotografie Erik Brand